Onze keuken

U vindt bij ons een uitgebreide selectie aan voorgerechten. De gerechten worden altijd bereid aan de hand van verse ingrediënten, waardoor de smaak optimaal tot z'n recht zal komen. Vanwege de hoge kwaliteit van de producten waarmee we werken kunt u bovendien genieten van het beste dat Griekenland u te bieden heeft.

Ook wat betreft de hoofdgerechten heeft u bij ons een meer dan uitgebreide keuze. Zo kunt u kiezen voor een groot aantal vlees, vis, oven en vegetarische gerechten. Ieder gerecht wordt op een specifieke manier klaargemaakt, maar altijd op basis van de traditionele methodes die het eten de heerlijk authentieke smaak geven.

De witte brigade van zes koks staat onder leiding van een chef-kok en een "grill-master". Alle medewerkers zijn reeds meerdere jaren werkzaam bij Restaurant Kreta, hetgeen staat voor een constante kwaliteit.

In onze keuken wordt uitsluitend gewerkt met Griekse kwaliteits produkten en zoveel als mogelijk verse ingrediënten en kruiden uit Griekenland,zodat het aroma en de smaak van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht komen.

Uitgebreide keuze aan vlees, vis en vegetatische gerechten
Genieten van het beste dat Griekenland te bieden heeft

Reserveren

Onze keuken is van dinsdag tot en met zondag geopend van 16.00 tot 22.00 uur.
Maandag geopend uitsluitend op feestdagen.

Of bel direct met +31 (0)493 322 226

Adres

Molenstraat 27
5751 LA Deurne

Contact

(0493) 322 226
Design & ontwikkeling Joomlapartner

Openingstijden

Dinsdag tot en met Zondag 16.00 - 22.00
Maandag geopend 16.00 - 22.00
uitsluitend op feestdagen