Skip to main content

Tapas

Het is in Griekenland normaal voor groepen vrienden en families om samen te komen of uit te gaan om mezedes te eten. Zij delen verschillende gerechtjes op kleine schaaltjes, drinken een drankje, praten en lachen. De kleine bordjes en schaaltjes worden met iedereen gedeeld aan tafel. Dit zorgt niet alleen voor een geweldige variatie aan smaken, maar creëert ook een levendige sfeer waar de Grieken om bekend staan. Er zijn veel gerechten die traditioneel als mezedes worden gegeten, maar er is een grote variatie in wat er op tafel komt, afhankelijk van persoonlijke smaak.

Dit menu is alleen per tafel te bestellen.

Vraag naar onze mogelijkheden!

In Griekenland worden Griekse Tapas “mezedes/ mezzedes” genoemd. Een meze is een klein hapje, dat in combinatie met andere mezedes wordt gegeten. Deze verschillende gerechtjes (feta, vis, vlees en groente) worden op kleine schaaltjes geserveerd en worden met elkaar gedeeld. Hierdoor kunt u genieten van een grote variatie aan Griekse specialiteiten en proeft u alle smaken die de Griekse keuken rijk is. Om de smaak (en de gezellige sfeer) nog meer aan te vullen is de raki of de ouzo een aanrader.

Geniet de hele avond van kleine gerechten, u kunt uw voorkeur aangeven voor vlees en/of vis. U wordt verrast met een proeverij van Griekse heerlijkheden, goed voor een gezellig avondje uit.

Uitgebreide keuze aan Mezedes (Tapas)
Genieten van het beste dat Griekenland te bieden heeft

Reserveren

Onze keuken is iedere dinsdag tot en met zondag geopend van 16.00 tot 22.00 uur.
Maandag geopend uitsluitend op feestdagen.

Of bel direct met +31 (0)493 322 226